tiistai 25. syyskuuta 2012

Kuninkaan paluu!

..? Ensimmäisen kerran Éowyn ei vaikuta pelkästään rasittavalle Aragornin iskijälle. Kiitos pidennetty versio. Koko LotRista tuli heti paljon koskettavampi lisättyjen kohtausten avulla. Ja vaikka ennen vihasinkin Éowynia, koska Aragorn/Arwen niin nyt: Kuinka asdfghjk on katsoa kun Aragorn hoitaa Éowynia Minas Tirithin taistelun jälkeen :3 Aloin siis vihaamaan Denethoria pidennettyjen myötä enemmän ja pitämään taas Éowynista.

Onko mitään parempaa kuin Merri ja Pippin? (käytän itse mieluummin nimiä Meriadoc ja Peregrin, mutta yleistä ymmärtämistä helpottaakseni käyttönimet) He ovat koko trilogian suloisimmat olennot. Heidän välinen suhteensa on erikoislaatuinen ja niin mahtava!

Hui. Missään muussa elokuvassa ei voi tulla yhtä kovaa ahdistusta kun koru tippuu maahan :o

Faramir ja Éowyn ♥ asdfghjkl miksei tästä oo valotettu minuu aiemmi, näistä kohtauksista siis? Oisin hankkinu nää vaik millä hinnalla aikasemmi :o Mut joo, ne on überihania tossa :3

En mie ees nähny missää Frodon kaulas noita jälkiä siitä Sormuksen painosta ku vasta nyt ku ne näytettii kunnolla :o

Onha toi Klonkun ja Sormuksenki rakkaustarina lopulta aika kaunis. Tsekatkaa vaikka Kuninkaan paluun loppupuolelta se kun Sormusta ollaan heittämässä tuomiovuoren lieskoihin. Klonkun ja Sormuksen herkkä hetki, iloinen jälleennäkeminen.

Ne kylmät väreet ja onnen kyyneleet kun Aragorn ja muut kumartavat hobittisankareille ♥ :'3 Se on vaan paras.

Se fiilis kun Samvais nousee pöydästä ja menee Ruusan luo ja sittenkin kun Pippin nappasi morsiuskimpun :3

Paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti