torstai 20. syyskuuta 2012

Wizard Gandalf style.

Ulkona on viileää ja tuulista. Ei kiva. Syksy on kiva, mutta vain silloin kun se on nätti. Täällä on nyt vain huonot kelit ja ei mitenkään erityisen kaunista. Ruska, missä sinä olet?!
Kurkku on kipeä ja yskittää. Keuhkoihin sattuu. Viima ei ole kiva. Vaikka on pipo ja kaulahuivi, ei auta. Koulumatka ei ole pitkä, mutta kylmä.

Hmh. Kohta alkaa uusi jakso. Saksa jää kevääseen ja fysiikka talveen. Toisessa jaksossa alkavat äidinkieli, pitkä matematiikka, englanti ja espanja. Odotan innolla että pääsen opiskelemaan, mutta pelkään jo nyt läksyjä. Luulen kyllä että teen läksyt, mutta inhottaa jo etukäteen ajatus että bloggaus, youtube ja sosiaalinen online-elämä jäävät vähemmälle. Jos tietokoneen käyttö ei vähene, jäävät yöunet lyhyiksi. Jos yöunetkaan eivät lyhene, koeviikko tulee olemaan yhtä verta, hikeä ja kyyneliä. Uskoisin että matikka ja espanja ovat näistä ne aineet, joiden läksyihin tulen käyttämään aikaani. Epäilen niitä kiinnostavimmiksi.
Pelkään siis läksyjä ja koeviikkoa. Ensimmäinen koeviikko meni mielestäni hyvin. Saksaan en jaksanut keskittyä ja olen tyytyväinen, sekä tyytymätön tulevaan numeroon. Jos se on 8, olen pelkästään tyytyväinen, mutta alle sen oleviin olen hieman pettynyt, vaikkakin työmäärääni nähden ne ovat hyvinkin oletettavissa olevia. Huomenna palataan koeviikosta arkeen. Kokeita pitäisi saada takaisin. Kahdeksalta on saksantunti ja luulen, että saamme kokeet. Jännittää.

Mie. tänään. hmh.
Kerrompa vielä: Minulla on siis nyt kaksi blogia. Tämä on ns. virallinen blogini, jossa kerron kaikenlaisia asioita. Ajatuksia, tapahtumia ja muuta kivaa. Toinen blogini taasen kertoo jotakin minusta 'and that's who i am' kuvia apuna käyttämällä. Sen ylläpitäminen tässä tämän blogin sivussa on helppoa, sillä teen luppoajallani paljolti postauksia valmiiksi sinne ja postailen niitä aina välillä.
Tämän blogin osoitehan on ''just-a-starkid'' ja uuden blogilisäkkeen on sitten ''more-than-a-starkid''. Nerokasta. Jos et ole vielä vieraillut toisessa blogissa, sinne pääset tästä.

Anyway... bye.

THIS IS AWESOME!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti