maanantai 24. syyskuuta 2012

Koulutyö.

Koulu on ahdistavaa. Vaikkeivät kaksi ensimmäisen jakson kurssia pyörineetkään arvosanojen ympärillä, nyt alkaa jo toisen jakson ensimäisenä iltana ahdistaa. Itselläni ainankin englannissa merkitsevät myös arvosanat, pelkkä oppimisen ilo ei riitä. B2 -saksassa tärkeintä oli saksan opiskelu. Englannin opiskelussa koen jo nyt paineita. Täytyy olla hyvä kokeissa ja kuunteluissa. Koulukirjoitelman täytyy olla hyvä. Alle ysiin ei edelleenkään tyydytä todistuksessa. Minä en siis tyydy. Näitä paineita ei tosin laske sekään, että vieressäni istuu itsevarma (tai vähän yli itsevarman) kympin englannin tyttö. Ei siinä sinäänsä mitään, ei kaikessa valitettavasti voi olla hyvä. Loistava siis. Paras. En ollut täydellinen fysiikassakaan, jossa siihen pyrin, kuten aina matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa. Englanti on myös helppoa, eri tavalla vain. Pitäisiköhän hakea sinne vaihtoon kevääksi 2014? Voisi nimittäin olla aikas ihanaa. Pitää vain ehkä sitten tsempata saksasskin, eikä antaa sen romahtaa alle kasin.

Miten näin illalla pystyy kirjoittamaan suht järkevää tekstiä.

Miksi valitan koulusta jos olen lähes kello 11 koneella ja en ole tehnyt englanninläksyjä. Minun pitäisi ryhdistäytyä ihan omien etujeni kannalta, mutta helppoa se ei täällä kyllä ole.

Hoh. Miu Bieber Fever fanclubin joku tuotemikälie ei ole vieläkään tullut. Laitoin kyllä tänään viestiä sinne suuntaan, mutta saa nyt nähdä. Luin sitten jälkikäteen uusimpia uutisia siellä, ja taisi olla että tuotteita ollaan tilaamassa ja sitten myös lähettämässä. Toivottavasti muistavat minutkin.


1 kommentti:

  1. apua sanni en mä oikeesti oo mitenkään itsevarma XDDDD älä ota paineita

    VastaaPoista