maanantai 17. syyskuuta 2012

Rahattoman shoppailua.

Hm. Taas yksi päivä lisää. Yksi hyvä päivä lisää tosin. Päivä oli itseasiassa kerrassaan mainio, ottaen huomioon sään, joka nyt oli mikä oli. Satoi. Hieman ikävää, muttei se pilannut päivääni.

Heräsin virkeänä n. 09:00. Koulun alkuun oli vielä yli 2 tuntia. Siinä sitten mukavan rennosti aamutoimet, ehtihän siinä hetkeksi koneellekin istahtaa. Sitten tuli ongelma: Liikuntatunti olisi Liikuntakeskus Sykkeellä, eikä minulla ollut aavistustakaan missä se oli. Toki liikunnanopettajamme oli antanut oikein kätevät ohjeet koululta keskukselle ja reitti kulki vielä tosi läheltä asuntoani. No lähdin sitten pyöräilemään kohti keskusta ja sain pyöräilläkin jonkun aikaa, sillä menin vähän kiertoteitä :D Olin nimittäin automaattisesti olettanut että reitti sisälsi junaradan alituksen, eikä ylitystä. Noh, löysin kuitenkin perille ja olin siellä ensimmäisenä, sillä minulla ei ollut aamulla koetta ja pääsin suoraan kotoa salille.
Olin aivan mykistynyt kuntosalin koosta. Se oli oikeasti iso. Valtava. Aluksi lämmittelimme. Aloitin juoksumatolla, mikä oli positiivinen kokemus. En ollut kokeillut juoksumattoa n. 5½ -vuoteen. Jos vain olisi ollut kuulokkeet mukana, niin olisi kuullut siinä ruudussa näkyvän television äänet. Puolet lämmittelystä tein taasen tutulla Crosstrainerilla. Sitten päästiin hommiin. En ollut niin innostunut kuntosalista kuin yleensä olen. En tiedä oliko syynä vain paikan suuruus ja ihmisten paljous vai mikä. Kuitenkin tunti meni suht nopeasti.
Tunnin jälkeen oli ihana päästä suihkuun. Siellä oli myös sauna, jossa kävin istuskelemassa tovin. Yllätyin rohkeudestani. En tiedä miksi olen aina niin ujo, etten uskalla mennä julkisiin suihkuihin tai yleensäkään muiden ihmisten seurassa suihkuun tai saunaan. Hei haloo, sinne mennään alasti. Siellä on muita ihmisiä ja siellä ollaan a l a s t i! Where's the point? No järki ei ole ainankaan minussa, sillä kaiken järjen mukaan alastomuushan on täysin luonnollinen asia. (Ei hel... Puhun alastomuudesta O_o) Pääsin kai tänään hieman eroon 'paljaan pinnan pelostani', sillä menin siis suihkuun (johon olisi voinut liikkaryhmäläisteni lisäksi tulla vaikka kuka) ja kävin saunassakin! Huh.

Oikeasti hieman tummempi kuin kuva osoittaa.
'Raskaan' koulupäivän jälkeen kävin pikaisesti kotona syömässä ja lähdin takaisin ulos viimaan. Tuuli oli järkyttävä ja sadettakin tuli. Suuntasin ensin kothi Koskikeskusta. Kolusin läpi vaatekauppoja ja yllätyksekseni Cubus ei tarjonnut minulle mitään. Seppälässä tein löytöjä: Rintsikat x3. Vihdoinkin. Vieläpä hyvät. Kahdet mustat ja yhdet valkoiset. Lindex soi minulle -50% alennuksella ihanan keltaisen (okra) neuleen. Koko on M, joten se on mukavan reilu (kuten kuvassa näkyy). Neuleet saavat ollakin hieman isokokoisempia :3 Neule pisti heti silmään, kun katselin alennusrekkiä. Oli pakko ostaa. Harmi etten kehdannut ostaa toista neuletta, olisi maksanut n. 15€. Se olisi ollut todella 'cool', sillä se oli punainen ja... Tokmannilta. Olisi oikeasti ollut todella siistiä sanoa että ''minullapa on uusi neule, arvaappa mistä? Tokmannista!''. :D







Suunnistin keskelle keskustaan. H&M ja KappAhl. En ostanut mitään mutta.. Damn. H&M myy ihania neuleita ja oli tuskaista jättää niitä sinne. KappAhl:ssakin ihania paitoja ja -aaahhh- vihreät housut! Ne olivat ihanaihanat! Miksi, oi miksi pitää olla vaatteita joita ei kehtaa ostaa.
Anttilasta ostin pipon :> Nyt on viimein musta, ehkä käyttökelpoinen pipo. Anttilasta pyöräilin takaisin asunnolle. Laitoin ruokaa ja istahdin koneelle. Yllättävän hyvä päivä. Tähän asti. Nyt pitäisi aloittaa ehkäpä jo fysiikan lukeminen, koe on keskiviikkona. Ei jaksaisi.

ps. Väri lähtee hiuksista yllättävän nopeasti jos hiukset pesee kolmesti päivässä :P

PMMP - Oo Siellä Jossain Mun. Soi eilen tai toissapäivänä radiossa kun ajoimme joko Vantaalle tai Tampereelle. Nyt se soi enää vain päässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti