lauantai 22. syyskuuta 2012

Lauantaiaamuna

Miten kaikki ihmiset meidän srk-porukassa ovat niin ihania? Oikeasti. Kaikki ovat omalla kierolla tavallaan ihania. Erilaisia, mutta ihania. ♥

LotR: Kuninkaan Paluu. Katson juuri nyt. Parhaita kohtia ovat ne, joissa on Pippin. Esimerkkeinä Gandalfin ym. saapuminen kukistettuun Rautapihaan, kun Merri ja Pippin istuvat rennosti muurin päällä. Toinen loistokas esimerkki on se kun Pippin menee sytyttämään Minas Tirithin kokon, joka sitten levittää avunpyynnön Gondorista Rohaniin. Pippin on ihana, semmoinen pieni joka ei tiedä maailmasta mitään :3

~  ~  ~

Nohjaa... Kello on nyt 7:30 lauantaiaamuna. Olen hereillä, käynyt jo suihkussa. Aamu menee varmaan tässä pakkaamiseen ja siivoukseen. Jos sitä ehtisi pakata ennen kuvauksia niin ehtisi paremmin. Ahdistus, taas kerran. Tänään haluan ehtiä junaani ajoissa. Jos kävisi niin huonosti etten ehtisi kahden junaan, mitä en siis päästä tapahtumaan, lähtisi seuraava juna vasta viideltä. Ei hyvä. Se pakkaus :S uiui, olisi vain paljon helpompaa ilman tätä lopputyöhösellystä.
Mutta aaah.. Seläheneeseläheneeselähenee. Kohta pitää kuvata ja olla kuvattavana eiii...

Miksi ajattelen katsoessani peiliin että minulla on kauniit silmät? Voiko itse ajatella niin? Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä ja tässä tapauksessa olin itse katsojana, joten taitaa se kauneus niissä olla. Joo. Heh. Heh. Näytti ne miusta ihan näteiltä.
Tämä päivä on kyllä ihmeellinen päivä. Katsoessani peiliin ja siinä poseeratessa tuli kerrankin sellainen olo että 'vou, miehän näytän ihan hyvältä!' (muistakaa edelleen että kauneus on katsojan silmissä). Ollakseni erittäin itserakas sanon ajatelleeni myös että miksei kukaan ole ehtinyt jo napata minua, vai onko ärsyttävä persoonallisuuteni (vaiko sittenkin silmävikani; että näytin mielestäni ihan siedettävälle) sitten ollut niin hirvittävä. Mutta siis, peilin edessä ei tullut masennusta ja onhan se ihan kiva startti päivälle näinkin. Toisena vastaavana tänään oli, kun menin vaa'alle. Ja kappas keppanaa, olin yllätyksellisesti ihan tyytyväinen (ja hei vielä vaatteet päällä, kyllähän nekin jotain painaa).

Uusimmassa Demi -lehdessä oli mielipiteitä koulun taito- ja taideaineden lisäämisestä. Olin osittain pöyristynyt mielipiteistä, etteikö esim. musiikkia, kuvataidetta tai liikuntaa tarvitsisi ollenkaan ja että niiden pitäisi olla valinnaisia. Pitäisikö historian olla valinnainen?
 Eivät kaikki pidä näistä taito- ja taideaineista, mutta eiväthän kaikki lukuaineetkaan kiinnosta jokaista. Mielestäni historia on yhtä tärkeää kuin musiikki ja kuvataidekin. Jos et tiedä mitään musiikin tai kuvataiteen alkuperästä ja historiasta, et voi sanoa tietäväsi kulttuuria. Historia ei yleispätevään kulttuurin tuntemukseen yksin riitä. Taideaineiden historia voi olla jollekin yhtä inhottavaa, kuin historia toiselle. Minä taasen esimerkiksi kuuntelen paljon mieluummin musiikin historiaa, kuin luen Suomen sodista. Kaikki eivät pidä samoista asioista ja sitä on vähän kestettävä. Musiikin historiakin on yleissivistävää! Jos pakolliset taideaineiden kurssit jäisivät lukiosta pois, en sanoisi sitä enää yleissivistäväksi oppilaitokseksi. Jos taide- ja taitoaineet tulisivat joskus valinnaisiksi, kannattaisin siinä sitä, että peruskoulussa pitäisi esim. valita 3 liikunnan, kuvataiteen, musiikin, kotitalouden, teknisentyön ja tekstiilityön väliltä, kuten rakkaalla yläasteellamme lähes tehtiin. Ja kahden valinnaisista pitäisi olla joko musiikki, kuvataide tai liikunta. Muuten koulujärjestelmä menee rappiolle.

Hmh. Ihmeellinen verenpurkauma ja palovammoja nilkassa, sääressä kivulias muttei yhtään pahannäköinen mustelma. Vasen jalka säästyi ihmeemmiltä vammoilta. Kyljet ovat hellinä. Tällaista on tankotanssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti