maanantai 24. syyskuuta 2012

Tatuointeja, muttei sitten muuta.


Miten tuon katsominen voi olla mielenkiintoista. Kysympä vain. Minusta se nimittäin on erittäin mielekästä ja huvittavaa.

Vaikka minulla olisikin asiaa kiireisestä viikonlopustani, en jaksa keskittyä siitä kirjoittamiseen. En oikein jaksaisi keskittyä nyt kirjoittamaan mistään.

Hm. Koulu. Kamppailen tällä hetkellä lukujärjestysteni kanssa. Taino, kielet ja luonnontieteet kamppailevat keskenään.

Olen pitkään miettinyt tatuointeja. En edes tiedä vielä aionko koskaan yhtään ottaa. Ehkä, ehkä en. Minulle tuli yksi päivä mieleen uusi idea. Tässä se on: korvatatuointi. Koko idea korvaan tatuoimisesta tuli joku päivä sitten miettiessäni tatuointeja. Muistin kun viimeeksi katsoin Idolsia ja erään osallistujan, Fatiman, korviin oli tatuoitu nuotiavaimia. Niin, nuotti olisi tietysti toinen vaihtoehto tälle ristille. On minulla sitten näiden lisäksi muita, jonkun mielestä ehkä älyttömiä ideoita. Minkäs sille mahtaa jos parhaimmat tatuoitavat asiat ovat potterista, lotrista tai jostain muualta yhtä järkevästä paikasta.

Onko mitään hienompaa kuin kuoleman varjelusten merkki ja sen alle teksti: 'For the greater good''? Kaikkea kivaa sitä on ehtinyt miettimään.



221B Bakerstreet.
Olipa taas yksi turha tylsä postaus. Oh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti