tiistai 18. syyskuuta 2012

Random, mutta jee.

Jotain mistä kirjoittaa, jes!

Tajusin yksi päivä kaupassa, että olen alkanut tekemään enemmän itse ruokaa kuin ostamaan valmista. Johtunee osittain siitä, että yritän säästää ruokarahoja kaikenmaailman konsertteihin ja tekemällä itse ruokaa, tulee sitä enemmän kuin vain yhdeksi päiväksi ja siinä on säästöä. Säästän nyt muutenkin (eli yritän olla ostamatta enää yhtään Fressaa :P) koska edessäpäin siintävät parit gospeltapahtumat ja levyt. Olisihan noita vaatteitakin kiva ostaa, eikä elokuvissa käyntikään hassumpaa ole. hm. Rahanmenoa ei voi estää.

Heh. Se on hienoa kun mummo soittaa, että ''ukki etsii sinua facebookissa''. Ei siinä voinut kuin hymyillä. Outoahan se on että oma ukki on facebookissa, kun ei hän siitä mitään ymmärrä. Isäni kanssa hän sen teki, luultavasti isän aloitteesta. Ei isänikään käytä kunnolla facebookia. Tästä tulee vielä hauskaa :D

Hmh. Minulla on poikaystävä. Mitätämäon? :o Enkö olekaan enää yksinäinen friikki, joka istuu kaikki illat yksin koneella kyyläämässä päälle 30-vuotiaita miehiä? Olen enää kai vain friikki, joka istuu kaikki illat lähes yksin koneella kyyläämässä päälle 30-vuotiaita miehiä.

Kuuntelin eräänä aamuna Ed Sheerania, ja vedettyäni punaiset farkut ja Skillet -paidan päälleni, tuli vaan semmonen olo että pitää tanssia siihen musiikkiin ja jotenkin onnistunut/itsevarma olo: ''Mie pystyn melkei mihin vaan.'' No, illalla olin taas vetämätön. Seuraavana päivänä olisi saksankoe ja lukeminen ei innostanut. En ollut jaksanut tehdä kaikkia kertaustehtäviäkään tunnille (no kappas). Ei meillä paljon asiaa koealueeseen mielestäni kuulunut, mutta osa asioista ei tahtonut jäädä päähän. Kielioppi on helppoa, mutta pari epäsäännöllistä perfektiä menee aina väärin.Toivon nyt näin jälkikäteen että saisin ainankin 7. Seiskaan olisin tyytyväinen ja kasista olisin jo tosi onnellinen.

Huomenna olisi fysiikankoe. Ihme kyllä olen erittäin positiivisella mielellä.
..Sanoin ennen elokuvaa. Elokuvan jälkeen tuntuu taas että kohta se koehirmu tulee, enkä ole valmistautunut. Elokuva oli muuten hyvä, sen kuuden euron arvoinen :D Magic Mike:n tapahtumat sijoittuivat pitkälti yökerhoon. Perusideahan oli se että Mike, kokeneempi strippari opettaa nuoremmalle Adamille biletyksen, naisten iskemisen ja helpon rahan saannin taidon. En odottanut leffalta muuta kuin Matthew Bomeria (Kenin roolissa) ja sen myös sain. Matt oli siis ilo silmälle ja olihan tuo elokuva katsomisen arvoinen muutenkin. Pillereistä en hirveästi elokuvassa pitänyt, mutta se oli elokuvaa. Juoni oli ehkä typerä, muttei sen luulisi naiskatsojia haittaavan.

Päivä oli ihan kasin arvoinen.

Huiii! :> Kurt Hugo Schneiderin (ja Sam Tsuin) versio Titaniumista (joka siis David Guettan ja Sian)

Hm. :3 Tykkään teistä, jotka sanoitte näin.

''Välimatkahan on vain hidaste.
..mut hidasteiden ylihän mennään lujaa, eiksje?''

''Eiks kaks miinusta oo plussa? :3''

Kappaleet vaikuttavat toisiinsa yhtä suurilla voimilla, eli vedän sinua puoleeni yhtä paljon kuin sinä minua ;> heh-he-hee.
 ...ja kylmennän vielä loppuun: Eiks samanmerkkiset hylji toisiaa? (viitaten kahteen miinukseen) :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti