maanantai 10. syyskuuta 2012

Hmh, tällaista sitten koko syyskuu.

Ilmeisesti on tulossa lyhyiden blogipäivitysten syyskuu. Tai ainankin tulee olemaan hyvin vähän päivityksiä. Syynä on että elämä on hurjaa ja ihmeellistä enkä enää pysy perässä mitä siellä tapahtuu. Juonenkäänteet ovat muuttuneet yllättävämmiksi ja tylsä draama sai epätosia vivahteita kuin satukirjasta. Sekavin mielin en ole edes kirjoitellut mitään. Nyt taas sitten koeviikko puskee päälle (joo, kaksi koetta ja valitan jo) eikä jaksaisi tehdä mitään.

Hmh.
Mitä ihmettä, olen alkanut katsoa Star Trekiä :o Se on mielestäni jopa hyvä. Ja tv2:lta tuleva Miranda, ei hyvätavaton... Samalla kun häpeän silmät päästäni, nauran itseni kuoliaaksi.
Tämä TV:n katselu tarkoittaa siis sitä, että olen viimeinkin saanut asunolleni television. Whii. Katselulistalla lienevät ainankin Star Trek, Miehenpuolikkaat ja uutiset. Ei sieltä kai muuta tule, vielä :o

:> Jee! Pääsen ''Bass'n Helen 20v & Tera(pia)'' -juhlakonserttiin! Sain tänään ostettua lipun ja tämä konsertti olisi sitten 30.9. Tampereen Tullikamarilla. Yritän vielä saada jotakuta mukaani, mutta kyllähän sinne voi yksinkin mennä. Onhan siellä oletetusti hyvää musiikkia ;>
Aiheesta lisää: Maata Näkyvissä -festarit. MN on taas kohta täällä, 66 kokonaista vuorokautta. En millään malttaisi odottaa. Olin vielä tässä muuton lähestyessä sitä mieltä etten lähde, koska voisi niitä isostelupalkkarahoja käyttää tietysti järkevämminkin, tai säästää. Mutta, nyt haluan sinne todella paljon! (Lähes) Kaikki musiikki on siellä niin loistavaa ja saan taas ehkä kaapattua mukaani sieltä pari levyä, ehkä paitojakin ym. Tänä vuonna voisin ehkä kokeilla Gospelstara -kisaan osallistumista, jota en viimevuonna uskaltanut edes yrittää (, koska olin pieni ujo pallero :3). Njoh, sinne siis.

asdfghjkl. Hm. Ei muuta. Ei nyt.
Darren Criss - Not Alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti