sunnuntai 28. lokakuuta 2012

kirpputori ♥

Taas meni yksi huima viikonloppu Tampereella, tällä kertaa tosin vanhempieni kanssa. Viikonloppu oli oikeasti tosi mukava ottaen huomioon että koulua oli myös lauantaina ja vanhempani täällä.

Joo, lauantaikoulupäivän jälkeen lähdin kiertämään Radiokirppistä sillä aikaa kun vanhempani olivat ekavuotisten vanhempainillassa. Tein siellä ihan kohtuuhyviä löytöjä. Olen itseasiassa oikein tyytyväinen ostoksiini. Olin tosin hieman pettynyt, kun eräs ihana kauluspaita, muutama takki ja parit kengät eivät sitten olleetkaan sopivia tai muuten hyviä, sillä nekin olisivat olleet ihania.
 Ensinnäkin tämä Harry Potter -tietokilpailupeli. Se oli pakko ostaa, koska Harry Potter ja 2 €.

 Potter-pelin lisäksi löysin kyseiseltä kirpputorilta kahdet housut. MicMacin siniset reilun kokoiset farkut viidellä eurolla ja käsittämättömän ihanat Lindexin vaaleat housut vain 1,50 €! Kirpparilla katsoin myös toisia vaaleita housuja, joissa olisi ollut jopa taskut ja vetoketju sille kuuluvassa paikassa, mutta hintaero oli liian suuri: 1,50 € vs. 15 €... ''Opiskelijabudjetilla'' mennään. Illalla mennessämme ulos syömään käytin noita Lindexin housuja siniruskean kauluspaitani kanssa ja ihastuin todella noihin housuihin, vaikka aluksi ostaessani epäilin miten väri minulle sopii. Sopihan se :> Onnistuin tosin likaamaan housujen lahkeet kuraan autossa, onneksi ne ovat nyt taas puhtaat.

Kun vanhempainilta loppui, lähdimme lähes samantien Prismaan ja samalla toiselle kirppikselle. Toisella kirppiksellä löydöt olivat vähäisemmät (ja turhemmat) mutta ihan kivat. Löysin kätevästi kahdella eurolla yhteiskuntaopin kirjan, uujee. Löysin myös Justin Bieberin levyn ''My World'' hintaan 2,20 €. Siihen olen erittäin tyytyväinen, vaikka biisit omistankin jo ostettuani ''My Worlds'' levyn muutama vuosi sitten. Huomasin tämän kirpputorilevyn olevan alunperin saksasta. Hauska juttu, sillä tämä ''My Worlds''ini on myös ostettu saksasta aikoinaan.

Prismassa sain sitten hieman täydennystä ruokavarastooni talvivarastooni, ehkä en kuole siis nälkään vielä ensiviikolla. Tortilalpohjia, soijatortilla-ainekset, tonnikalaa, 1kg makaronia... Niillä elää, onhan minulla tuolla kaapissa sitten muutakin vielä valmiina.
Äiti osti miule vähäsen pepsiä. :D
 Mie kyllä edelleenkin mietin että miten mie olen oikeasti pärjännyt täällä jo yli 2kk ja en ole edes joka viikonloppu kotonakaan. Hengissä ollaan ja mukavaahan täällä on. Tuumailin yksi päivä joskus viikko sitten että jännää kun kaikki mitä rakastan on Ruokolahdella, mutta koska kouluni on saanut minut pauloihinsa, en vaihtaisi sitä missään nimessä mihinkään muuhun. Lähes kaikki muut asiat vetävät minua takaisin Ruokolahdelle, mutta koulu pitää minua tiukassa otteessaan Tampereella. Jos koulunkäynti TYKissä olisi mielestäni surkeaa, en siltikään haluaisi lopullisesti jättää niitä ihmisiä joita olen oppinut jo hieman tuolta tuntemaan. Tampere on kyllä muutenkin niin nätti paikka etten täältä haluaisi sinäänsä muualle. Muttei sille mahda mitään että ''home is where the heart is''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti