perjantai 26. lokakuuta 2012

ölölö. oikeesti otsikot on vaikeita

Kun on elänyt lähes koko elämänsä sellaisessa ympäristössä jossa tytöt ja pojat eivät ole kavereita, poika- ja tyttöpöpöt vaanivat kaikkialla ja satunnainen eri sukupuolten välinen tervehtiminen oli erittäin vähäeleistä, on tämä minun kanssakäymiseni vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa edelleen ujoa ja epävarmaa. Pojat ovat edelleen joku täysin tuntematon laji, joka on usein kyllä ilo silmälle, mutta enhän minä tiedä lajista mitään mitä biologia, historia ja terveystieto eivät ole opettaneet.
Those awkward moment when you have known the boys from your class for over 2 months and you still don't greet them like you greet the girls. Joo, useimpia poikia tervehtiessäni hyvä jos edes heilautan päätäni. Vähän tuntemattomille tytöillekin jopa sanon moi. Gaawd... Mikä siinä on niin vaikeaa.
Siihen tapaan on vain kasvettu. Pojat on poikien kanssa ja tytöt tyttöjen. En muista peruskoulussa olleeni lähes missään tekemisissä poikien kanssa ala-asteella. Ainoastaan leikin naapurinpoikien kanssa ja siinä se. Viidennen/kuudennen luokan paikkeilla muistan jopa puhuneeni jonkun/joidenkin poikien kanssa. Yläasteella tuli pakko: alkoi tanssi. Tanssissa piti koskea poikaa :o Ei kosketella, koskea. Se oli iso harppaus minulle (mutta pieni askel yhteiskunnalle). Joo. Ysiluokalla poikien kanssa pystyi jopa juttelemaan. Hui. No kaksi vuotta siihen menikin ennenkuin juttelemaan pääsi joten olen jo hieman edistynyt täällä.

Eikö idolilla ja hyvännäköisellä pojalla/miehellä ole teinitytöille mitään eroa? Justin Bieberin suomen keikan FB-ryhmän sivulla olevassa idolikeskustelussa yksikin tyttö kertoo näin: ''1D ja ööö jaden smith on kans ihana !:) mut justin on ekana tietenki:) !'' <3Where's the point? Komeita esiintyviä miehenalkuja. Idoli ja fanituksen kohde ovat eri asioita. Idoli on usein myös fanituksen kohde, mutta fanituksen kohde ei aina ole idoli. Idoli on esikuva, innoittaja, mitä tuossa keskustelussa haettiin. Idoli on henkilö, jonka tekemistä arvostat ja/tai jokin hänessä on sellaista mihin pyrit tai jota haluaisit itsellesi. Pelkkä ihastuminen johonkin ei tee hänestä idoliasi. Vaikka tuon aiemmin mainitun kommentin kirjoittaja fanittaisi kyseisiä artisteja ja kuuntelisi heidän musiikkiaan kaikella nautinnolla, se ei tee heistä idoleita, jossei hänellä ole oikeasti pätevää syytä tälle. 
No okei, tuossa puheessa ei välttämättä ole perää. Varmaan kaikki 1D ja muita poikapoppareita fanittavat pikkuteinit ovat oikeasti todella ylpeitä 'idoliensa' saavutuksista ja ulkonäöllä ei ollut heidän fanitukseensa mitään merkitystä. 
Joo, Justinia en voi laittaa kaikilla musiikin alueilla idolikseni siksi, koska monet hänen biiseistään eivät ole vielä hänen kirjoittamiaan. Ehkä vielä jokupäivä kun hän kasvaa.

Tilasin korvatulpat :> Jee! Ne vaikuttaa tosi hyville ja mukana tulee kolmet erilailla vaimentavat filtterit niihin. I just can't wait! (to be king :>)

 Ei huvita laittaa biisiä. Väsyttää ja päätä koskee ja pitäisi siivota ja äiti ja iskä tulee yöllä tänne ja ei sitä Oskariakaa näe kunnolla koskaa. Neverr. Viimeeks joskus.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti