tiistai 23. lokakuuta 2012

Pari sanaa syyslomasta.

Noniin. Syysloma on ohi, kokonaan ohi. Ja kuinkas ihanasti se menikään.

Juu, perjantaina lähdin hyvissä ajoin kohti kotiaskipaten äidinkielen tunnin, jotta ehtisin junaan. En olisi halunnut mennä sinne muutenkaan, äidinkieli ei taida olla ihan minun juttuni. Kaikki muut kielet kyllä, äidinkieli... njääh. Lintsasin siis luvan kanssa äidinkielestä (eli pyysin vapaaksi :p) ja lähdin innokkaasti kohti kotia kahden täpötäyden repun ja yhden kangaskassin kanssa. Yöllä nukuin, kävin jopa ajoissa nukkumaan sillä lauantaina oli aikainen herätys.

Heräsin siis lauantaina aikaisin koska Ruokolahtimarkkinat. Suurin syyni mennä markkinoille oli tavata ihmisiä. No pääasiassa halusin tavata Einin, entisen opettajani, Arkkiparkin aloittajan, jonka opin tuntemaan kunnolla vasta Arkkiparkin aikana. Tajusin silloin kuinka hieno ihminen hän on. Tästä, ja monista muistakin syistä hän on minulle tärkeä. Noniin. Tapasin siellä mm. Einin ja Tuutikin ja Kurtin... Tärkeimpänä - vitsivitsi - no ainakin kuuluisimpana, tapasin Timo Soinin. Woohoo!


Sunnuntaina kävin vanhempieni kanssa mummolassa lounastamassa. Osasyy siihen oli se, että talossamme oli kiinteistönvälittäjän esittelyjä. Ehkä pieni syypää olin myös minä, sillä harvoinhan sitä pääsee enää mummolaan. Minusta kyllä tuntuu, että muutettuani Tampereelle olen käynyt mummolassa useammin kuin ennen. Nojaa. Sekä lauantaina, että sunnuntaina muistaakseni kävin myös poikaystävälläni. Kuulostaa muuten edelleen niin oudolta että käyttäisin mielummin jotakin muuta nimeä... Ehdotuksia?

En muuten muista mistään syyslomapäivästä kunnolla mitään. Syy selvenee tiistain kohdalla.

Maanantaina, ihanana maanantaina aloitin koulukierrokseni, joiden tarkoitus oli kattaa päivät maanantaista keskiviikkoon. No siis maanantaina lähdin aamulla iloisesti skootterillani matkaan, kohti Vuoksenniskaa. Saavuin Vuoksenniskalle lähes tasan kello kymmenen. Juuri kuten olin tähdännytkin. Siellä hieman haahuiltuani ja hyvälle ystävälleni Heidille viestiteltyäni löysin tuttuja yhdestä luokasta ja jäin sinne. No näin koululla paljon tuttuja.
Laiskamato iski enkä jaksaisi kirjoittaa. Viitsi vitsi, oikeesti olisi paljon läksyjä joita haluaisin mennä tekemään. No eei, on niitä mutten haluaisi tehdä. Joo on sitä opiskelumotivaaatiota, mutta ei nyt ehdi. Damn... mie tuun niin alisuorittamaan äidinkielen.

Juu, tulin sitten tiistaina kipeäksi. Maanantaina ja tiistaina tuli käytyä myös vanhassa koulussani Ruokolahdella. Ihan sikakiva nähdä entisiä opettajia, sekä kavereita koulusta. Mutta siis tulin kipeäksi. Sitä kestikin ihan tähän päivään saakka. Kuume lähti itseasiassa jo keskiviikkona, mutta torstai-, sekä perjantaiyönä herättyäni havaitsin lievää kuumetta. En ole nukkunut kunnon yöunia viikkoon, joten saa nähdä milloin ne saan. Syyslomalla heräsin yöisin kurkkukipuun ja nyt koulun taas alettua en pääse ajoissa nukkumaan ja aamulla täytyy herätä aikaisin.
Huomenna saisin herätä myöhemmin, sillä koulu alkaa vasta kello 9.35, mutta joudun lääkäriin aamulla mahdollisesti tulehtuneen korvani vuoksi (joka ei oireile muuten kuin olemalla kuulolakossa) ja koulun terveydenhoitaja soittaa minulle ajanvarauksesta huomenna ennen kahdeksaa, joten... kuolen.

Ehkä jätän tämän päivän blogituksen tähän ja painun pehkuihin.
Pyydän vielä anteeksi sitä etten ole paljoa kirjoitellut, sillä syysloma, kipeys, kiire. Tämä jatkuu vielä, mutta ehkäpä saan viikon sisään jotain aikaiseksi.

Loistavaa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti