lauantai 6. lokakuuta 2012

Onni pt. 2

Continues..

Olenko nyt sen onnellisempi kuin ennen kun minulla on poikaystävä? Onko se yleinen oletus, että elämässäni ei ollut sisältöä ennen tätä tai että siitä seuraa ylimääräistä onnellisuutta kun saa poikaystävän (tai ketään syrjimättä, tyttöystävän)?

Itse näen asian näin:
Koen olevani aivan yhtä onnellinen kuin ennenkin. Johtuuko tämä nyt siis siitä, että olin hyvin onnellinen elämääni ennenkin? Kyllä. Toki tällaiset positiiviset muutokset tuovat uutta elämään. Ehkä ne jotka tuntevat olonsa onnettomiksi ilman seurustelua tai muuten vain tarvitsevat sen prinssin vierelleen saavat siitä suurenkin onnentunteen niin pitkäksi ajaksi kun se kestää.
En tosiaankaan tässä väitä ettenkö olisi tuntenut mitään bonusonnea tavallisen onnellisuuden lisäksi aina välillä. En siis väitä etteikö poikaystävän saaminen ym. olisi herättänyt minussa mitään tunteita. Tottakai siitä tuli hetkeksi sellainen ''whoa!'', mutta sitten palasin takaisin. Toivon ettei tästä tule väärää kuvaa... Mutta tämä on vaikea selittää näin kirjoittamalla. Ahaa!
Olen siis yhtälailla onnellinen kuin ennenkin, mutta asiat joista olen niin onnellinen ovat ehkä hieman muuttuneet. Siinä se. Nyt voin jatkaa selittämistä.
En ole koskaan ollut erityisen fanaattinen seurusteluasioiden suhteen. En muist hetkeä, jolloin olisin epätoivoisesti tai vähemmän epätoivoisesti halunnut poikaystävää. Edelleenkään en ole sitä mieltä että se olisi elämääni välttämätön. Onhan se todella ihanaa, mutta tosiaan, en väenvängällä yrittäisi saada itselleni poikaystävää vielä ensimmäisenä lukiovuotenanikaan. Minulla on (toivottavasti) vielä koko elämä edessäni. Hyvin olin pärjännyt tähänkin asti, enkä mitenkään erityisesti hinkunut mitään sellaista elämääni.

Nyt sanoisin tähän väliin itselleni että:
Älä mieti liikaa. Älä suunnittele tulevaa, älä muistele menneitä. Elä tässä ja nyt.
Yesterday is history.
Tomorrow is a mystery.
But today is a gift.
That's why it is called the present.

Onnelle ei ole määritelmää, jonka rajoissa se pysyy. Sinä itse määrittelet oman onnesi.

Club for Fiven versio olisi ollut 10000000 kertaa parempi, 
mutta tyydytään nyt tähän. 
Protestoin hieman laulun sanoja vastaan, sillä on sitä onnea muutenkin :>

ps. jäi taas niin lyhyeksi että ehkä jatkan joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti