tiistai 11. joulukuuta 2012

ok.

Joulun odotus on tänävuonna ihan outoa. Joulukalenterinani toimii koeviikko ja muut toimet ja tapahtumat. Ja viikonloppujen odotus. Huoh.

Istun tässä koulun käytävän penkillä kuunnellen hyvää musiikkia. Jos miulla olisi ollut muistitikku mukana, olisin nyt varmaankin jollain tietokoneella etsimässä ambientteja tuohon näytelmään. Mutta hahaha enpäs älynnyt. Väsyttää ihan sikana. Vaikka tämän koulupäivän pitäisi loppua kahden oppitunnin päästä (15.35) niin päivä tuntuu edelleen todella pitkälle. En mie enää tiedä mistä mie kirjoittaiiin blogiin. Taino, kun eilisen ongelmat ovat myös tämän päivän, sekä huomisen ongelmia. Eikä mitään erikoisen hyviä juttuja näissä päivissä ole. Yksi on: en myöhästynyt tänään koulusta. Jee.

En millään malttaisi odottaa joululomaa. Siriusly. Odotan lomaa tosipaljon, mutta en myöskään malttaisi odottaa ensi jaksoa. Ehkä haluankin vain eroon tästä jaksosta. Seuraavassa jaksossa pääsen lukemaan jälleen englantia ja fysiikkaa ja 'uutena' uskontoa.  Noiden kolmen lisäksi ohjelmassa on pitkän matikan kolmoskurssi (geometria, eikai siellä tartte muuta ko numeroita :'o ) jota en erityisemmin odota, mutta toisaalta tämä kakkoskurssikin on kiva, kun viimeisellä tunnilla aloin tajuamaan korkeamman asteen yhtälön kanssa käytettävän jakokulmajutun.

Hmm. Olen aivan normaali tyttö. Eikö jokaisen tytön unelmana olekin omistaa yli 600€ edestä (n. 36 kpl) solmukkeita (solmuke, rusetti)? En siis tosiaankaan vielä omista kuin yhden, mutta tykkäisin kyllä :3 Someday.

Okei. Miun seuraava musiikkisijoitus tulee olemaan huuliharppu. Mie haluaisin huuliharpun. Se olisi kiva, ehkäpä jo joululomalla sen ostan. Seuraavina ja kalliimpina listallani ovat (tenori)saksofoni, banjo, klarinetti, poikkihuilu, trumpetti, harmonikka, sello ja tottakai piano. Kalliiksi tulee. Saksofoni tai klarinetti (miksei oboe ja muukin sellainen) olisi ihan sikakiva. Voisin sitten alkaa itsekseni opettelemaan.

okei. loppu. koska yö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti