keskiviikko 5. joulukuuta 2012

... never let go

''Lupaa jatkavasi elämää, mutta lupaa myös ettet koskaan päästä irti.''

''Do what you want and fuck the rest.''

Joululahjat. Tämä on ensimmäinen jouluni jolloin joululahjat saavat minut stressaantuneeksi. Olen näin ''vanhemmiten'' osannut arvostaa kaikkia saamiani lahjoja, mutta en osaa antaa muille kyllä yhtään mitään.. Mietin että pitäisikö tehdä ''äitit'' eli antaa lahjaksi jotain mistä hyötyisi itse. Viime joulnakin hän antoi minulle leffan, jonka halusi itse nähdä ;D Ei siinä mitään. En osaa itse edes etsiä lahjoja muista kaupoista kuin niistä missä käyn.
Oiw.. Tulin hyvälle tuulelle lahja-asian suhteen, sillä paketoiminen on kivaa ja sain sentään paketoitua 2 lahjaa lähes valmiiksi ja kivoiksi. Heidi ja Tiia, teitä odottavat jotkut pienet ja kammottavat :D
Every present has its own message from the person who gave the present. :3
One of the presents. :> It isn't a beauty queen but it's not meant to be.

Itselleni sain tänään jotain mahtavaa ♥ oppikirjoja! :3 I'm happyy!!!
Kävin koulun jälkeen Jameralla ja ostin halvimpia käytettyjä, eli vihreän tarran kirjoja. Käytetyt on ihan yhtä hyviä. Jotkut tehtäväkirjat vaatii hieman kumitusta, mutta muuten :>
Mukaani tarttui: Panorama Deutch übungen 2 (b2-saksa, 2), Matematiikan taito 3 ja 4 (matikka pitkä, 3 ja 4), Uskonnon matkakirja - totuutta etsimässä (uskonto, 1) ja Varför inte 2 (a1-ruotsi, 2).


Jooniin, kuten tuosta saattoi käydä ilmi jos oli tarkkasilmäinen, sekä omasi päättelykykyä, että vaihdoin b1-ruotsini a1-ruotsiin. Kun kerran ruotsi kiinnostaa, voisi sitä kokeilla jos pärjäisi tässä hieman haastavammassa a-ruotsissa. :> Jag hoppas att det ska bli kul! Nyt pitää vaan tsempata täsä b-ruattisa jotta en petä odotuksia (eli saa alle 9, mielellään).

Kauppoja kierrellessäni löysin yllätysyllätys itsellenikin jotain. Halpiskuulokkeet ja Philosopher's stone. Kuulokkeet vain 7€, joten epäilisin että ne ovat laadultaan samat. Kyllä ne miulle ovat ihan hintansa väärtit. JA viimeinkin se löytyi! Viisasten kivi enkuksi! Tätä on jo odotettukin.

Jooh. Sellaista tänään. Loppuilta tv-sarjojen pällistelyä. Ehkä elokuvaa :o Vaikka ilman seuraa elokuvat ei oo niin kivoja.

Okei, luistan nyt pois. Okei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti