torstai 1. marraskuuta 2012

Life.

''Kauan'' kaivatut korvatulppani saapuivat tänään postissa. Eikun vaan siis tulpat korviin ja kaijutin täysille ja testaamaan. No, taidan säästää niitä maatikseen :P ..johon onkin enää vain about 15vrk..? Hyville nuo korvatulpat ainakin vaikuttavat.

Hahh :D Kiva käydä piristämässä joidenkin ''pikku''belieberien päivää tuolla Facebookissa.

Espanjan kokeeseen luin sitten lähemmäs kello kahtatoista. Mutta lukeminen kannatti. Kokeen jälkeen jäi ihan hyvä fiilis. Opin jotain edellisenä iltana. Ohhoh. Saapi kuitenkin nyt sitten nähdä kun koe palautetaan. Huomenna vuorossa matematiikka, muttakun ei kiinnosta! Vittu oikeasti miun kanssa kun en jaksa enää kouluakaan varten tehdä mitään.

Ainiin! Sain tänään sitten lisää antibioottia, kun kävin näyttämässä korvaa terveydenhoitajalle. Edelleenkään en kuule, mutta muutakaan muutosta ei ole. Korvakäytävän punaisuus on kuulemma selkeästi laskenut. Kävin sitten apteekissa, ja kuulemma se minulle määrätty antibiootti oli loppu (5pv. kuuri) joten antoi samaa, mutta eri valmistajan. Toivotaan että ''tujumpi'' antibiootti nyt auttaa, aiemmman 7pv kuurin lääkkeet olivat 750mg, nämä 5pv kuurin taasen 875mg.

Ei sinäänsä ihme, että miun kokeisiin lukuinto on lomalla ja muutenkin sekavissa tunnelmissa mennään. Tämä vaihto-oppilasasia on ihan järkyttävän vaikeaa. Joku voisi sanoa että jos se on vaikea päättää niin ei kannata mennä kun ei selvästikään ole vielä valmis. But It's not all about that. Iso-Britannia vai USA. Olen tosi lähellä pääsemässä kumpaankin, joten valinta on vaikea. Haluaisin todella kovasti kuulla joka päivä brittiaksenntia, kunnes se tarttuisi minuunkin. Haluaisin toisaalta kokea High School -elämän ja hintatason Yhdysvalloissa. Gosh... Yhdysvaltoihin perheille UP-education ei maksa mitään, joten perheet ovat siis vapaaehtoisia, mutta Briteille Explorius maksaa..

Jos sitä nyt pakkaisi huomiseksi tavarat valmiiksi, ja lukisi matematiikkaa. Huomenna lähtee juna klo 12.07 kohti Imatraa. Vihdoinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti