maanantai 14. toukokuuta 2012

Aloitus.

Hei!
Olen Sanni, 16-vuotias ysiluokkalainen Ruokolahdelta. Intohimoni on ensisijaisesti musiikki.
Muita rakkauteni kohteita ovat Glee, kirjat ja monet muut asiat jotka käyvät varmasti ilmi.
Mutta sitten asiaan.

Yhteishaku tapahtui koulussani 9.3. ja sitä päivää oli odotettukin viimeisen vuoden ajan. Nyt alkoi siis piinaava tulosten odottelu. Tässä ovat hakutoiveeni:

1. Hakutoive
Tampereen yhteiskoulun lukio
Lukion ilmaisutaitolinja
  - - -
Tarvitsisin sen ysin keskiarvon. Siihen siis yhä jaksaen, hyvällä menestyksellä, mutta huonolla asenteella. Suhtautumistani koulunkäyntiin voisi tietysti yrittää muuttaa ennen lukiota. Täytyy asennoitua tekemään enemmän työtä, mutta silti pitää varautua saamaan huonompia numeroita.
Ei ihan sovi minun tyyliini, mutta teen parhaani.

2. Hakutoive
Itäkeskuksen lukio
Lukion kielilinja

  - - -
Ah! Jos en pääse Tampereelle, on edessä übermahtava kielikylpy. Kaikki kielten kurssit ovat huippuja, vaikkakin voivat olla haastavia. En olisi yhtään oettynyt, jos en pääse Tampereelle, sillä Itiksen kielitarjonta on mahtava! (Onhan se sentään kielilinja, johon hain.)

3. Hakutoive
Kimpisen lukio
Lukio
 - - -
Aika peruslukio Lappeenrannasta. Tämä on ikäänkuin viimeinen oljenkorsi, jos oikein huonosti käy.

4. Hakutoive
Imatran yhteislukio
Lukio
 - - -
Blah blah.. Tämä oli taas niin turha edes laittaa listaan. Tämä on toinen lähimmistä lukioistani, ja tämän ka -raja on n. sama, kuin Kimpisessäkin.

Olen niin järkyttävän innostunut lukioon pääsemisestä! Kaikki kirjat, asunto ym. jännittävää :>

Laitettiin iskän kanssa eilen Toasille asuntohakemus ja vaikka olikin tiedossa, että yksiöihin (varsinkin keskustan) on n. 2v jonot, oli shokeeraavaa huomata, että olen jonossa sijalla 675. No, soluihin olen jonossa 23. joten on mahdollista ehkä saada asunto ennen koulun alkua, tai sitten ei. En oikein tiedä miten nämä asuntojutut oikein menevät, mutta ei kouluunkaan pääsy ole varmaa minusta, joten se ei ole niin vakavaa.

Tämän ihananihkupihkulaulun siivittämänä: Adiós!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti