torstai 21. maaliskuuta 2013

Mitä piilottelen meikkipussissani.

Mie lupasin, että kun löydän kameran, niin teen ''kesävaate''postauksen.
Noh, kyllähän mie sen teen, mutta odotellaan nyt vielä valoisampia päiviä.

SADAS POSTAUS MUUTEN!

Mie ajattelin vähän paljastella tuon miun ''meikkipöydän'' saloja ja vähän muutenkin käsitellä mitä ihmeen kauneuden - tai minkälie - hoitotuotteita. Itseasiassa hämmästyin ihan järkyttävän paljon kasatessani niitä tarvikkeita, joita käytän päivittäin (lue: käyttäisin päivittäin jos kävisin ajoissa nukkumaan ja jaksaisin herätä), sillä niitäkin oli niin paljon. Siihen vielä lisäksi ne kaikki joita en käytä niinkään! Huh, kai suurimmalla osalla tytöistä on enemmän tavaraa o__o niin siis koska itsehän olen vain pieni peikko. Kasvot muuten ainakin pysyy (suht) hyvässä kunnossa, kun ei ole laittanut iholle minkäänlaista pakkelia. En muista milloin olisin viimeeksi laittanut mitään meikkivoidetta, puuteria, mitään peittävää kakkaa. Kakkaa. Ihan hyvä, ei oo nyt ollut kai suoranaista hinkua laittaakaan.

Joo, tästä se lähtee...

Ensinnäkin, tänään kävin Anttilassa ja, nii. Öm, miun piti itseasias vaan ostaa hoitoaine ja noita Evonia-kapseleita. Noh, ostin sitten samalla myös suihkusaippuan ja antiperspirantin (lol mikä sana), sillä Dove-tuotteet olivat 3 kahden hinnalla -tarjouksessa. Ja lähti sieltä eyelineri ja kulmakynäkin matkaan.

Joo siis nää on nää miun dover :> Ehkä ne riittänee johoki asti. Dödöki menee säästöö

Sitten miun tarvikkeiden sekaan :D
Mie oikeastihämmästelen miten miulla on noin paljon tavaraa.
Noniin. Miulla on tällä hetkellä käytössä Rexonan roll-on deodorantti ja Axe Anarchy for her -bodyspray. Enkä siis valinnut niitä koska pinkki, ne vain sattuvat olemaan pinkkejä. Mut onha noi ihan söpöjä. Mie en tiiä, mut miulla on tavallaan sellainen ''pakkomielle'' omistaa sekä spray että roll-on. Varmaankin siksi koska joskus on parempi käyttää toista ja joskus toista.
Lähes samaan kategoriaan kuuluvat hajuvedet. Mistä miulle on nyt yhtäkkiä noita ilmestynyt vaikka miunhan pitäs vaan haista xD Tuo vasemman laidan haalistunut pinkki, Avril Lavigne Black Star, on yli kolme vuotta vanha ja väri taisi vähän lähteä. En nimittäin kai sitä tullut järjettömästi käyttäneeksi silloin, nyt menisi. Oikeassa laidassa on Tommy Hilfigerin Peach Blossom, mistä mainitsinkin aiemmin blogissani. Pidän siitä paljon, sillä se on oikeastaan juuri sellainen kuin etsin: Hedelmäinen, kirpea eikä imelä. Keskellä on poikaystävältäni saama Lancômen La Vie Est Belle. Minusta siina on juuri tyypillinen Lancôme elementti, kunhan vaín tietäisin mikä se on. Äitini mukaan kyseinen on ''mummotuoksu''. Itselleni siitä tulee mieleen normaali makeahko (lancômen) tuoksu, joka tosin on myös äitini käyttämä merkki. Tämä tuoksu tosin aiheuttaa minulle mielikuvan, että tätä käyttäisi hienoissa tilaisuuksissa, kuten vaikka mennessä teatteriin tai jotain (ei siis huppari päällä kuten minä menin).


Hajuvetein.





 Seuraavana syvemmälle turhiin tarvikkeisiin.
Öm... Joo, en ole käyttänyt vahaa näihin lyhyen mallin hiuksiini piitkään aikaan. En edes muista tarkalleen milloin viimeeksi. Jokatapauksessa, suosin Four Reason'in vahaa. Se on tosi hyvää, ja kampaamotuotteena hajusteeton. Oikeasti saa hiuksiin nostoa ja muotoa, ei mikään minimanimössö. Käsivoiteena käytän (silloin kun käytän) The Bondyshopin Almond hand and nail creamia. Se on tosi kosteuttavaa ja ei ole liian jäykkää. Kynsinauhani menevät usein huonoon kuntoon (don't know why) ja tämä on kätevä apu! Koko vartaloani en voitele koskaan, koska ei aikaa ja se on aika puuduttavaa. Olisi minulla lotionit ja body butterit (huoh niitäkin paljon xD noooh) mutta ei jaksa. Muuutta! Tuo Vichyn voide, suht paksua koostumukseltaan, on toosi hyvä niinkuin yksittäisten kohtien rasvaamiseen.
En mitenkään suosi Niveaa, mutta miulla on siis käytössä Nivean kasvovesi, pure and natural. Miulla oli aikaisemminkin Niveaa, ja sitä ennen, ja sitä ennen... joten se on jäänyt. Ja meikinpuhdistusaineena Nivean Double Effect jnejne on loistava, koska se on erittäin vedenkestävälle ja paras mitä olen kokeillut. Ei tee ihosta juurikaan öljyisen tuntuista ja on aika hellävarainen. Aina välillä tuntuu kun on silmät rajauskynällä rajannut että ei kyllä kaikki lähde millään pois, mutta se on varmaan vain miun ''huimien taitojeni'' syytä.
Ja juu, syön nyt aina välillä kun muistan D-vitamiinia ja sekin on aina meikkipussissa mukana. Nyt myös Evonia-kapselit kulkevat Sana-solin rinnalla.


 Sitten siihen meikki-meikkipussiin...
Mie olen nyt köyhänä opiskelijana jonkun verran alkanut kokeilemaan Rimmeliä, koska se on halpa. Tänään ostin siis vedenkestävän eyelinerin ja kulmakynän, vedenkestävä ripsiväri olikin jo ennestään, mutta nämä on sellaiset ''perusmeikit'' vaikka rajausta harvemmin ehdin tai jaksan tehdä.
Itse rajauskynissä olen tarkka. Sellaiset näppärät kiertomekanismin omaavat muoviset rajauskynät ovat parhaita minun käytössäni. Kuvassa keskimäisenä oleva L'oréalin musta kynä on kätevä. Tuollaisten kierrettävien kanssa olen erityistarkka, enkä ole löytänyt potentiaalisia ehdokkaita vielä muualta kuin L'oréalilta. Takana oleva ruskea Lumene sattui kai olemaan hyvä ruskea, ei niin harmaanruskea ja hinta taisi olla kohtuullinen. Etummainen L'oréalin Khôl -kynä oli värinsä vuoksi ainoa vaihtoehto. Tuollaista metsänvihreää en löytänyt, ainakaan siihen aikaan, mistään muualta.


 Tässä osiossa huulet.
Vitalis on yksi huulirasvoistani, ja hyvä etenkin pakkasilmoilla. Kätevä ja kiva ja vitalis. Kuvassa pötköttävä huulikiilto ok tosi kiva, silloin kun huulikiiltoa kehtaa käyttää. Huulikiiltoja on kyllä kiva käyttää, kun on sen käyttöön sopivat vaatteet. Sitten, ah, huulipunani ♥ Sekin L'oréalin, mutta ainut punainen, jonka koin sopivan itselleni silloin. Lähemmäs oranssia, kuin violettia. Edessä oleva huultenrajauskynä, jonka alkuperää en muista, sattuu sopimaan huulipunani kanssa yhteen joten olen happy. Tuo huulipuna on siitä hyvä että se on hieman kosteuttava.
Vielä hännänhuippuina ehkä yhdet tärkeimmistä: pinsetit ja ripsien taivuttimet. Pinsetit etenkin ovat kultaakin kalliimmat ja niitä on tullut hävitettyä ja ostettua uusia. Kuvassa olevat ovat parhaani. JA Ripsien taivuttimia olen vasta alkanut kokeilla viimekuukausien aikana.


 Loppuun vielä tänään räpsimiäni kuvia itsestäni.
Olin järkevä ja otin kuvia sen jälkeen kun olin kokeillut eyelineriä toiseen silmään xD


Moro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti