sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

I like you


Jenny Rantanen, toivon että tästä tulee sinulle hyvä mieli.

  Pidän sinusta, koska olet niin homo. Olet täydellisen epätäydellinen. Olet ihana koska saat minut iloiseksi. Sinun kanssasi pääni täyttyy hulluista ideoista ja idioottimaisista jutuista. Vaikka et aina ymmärrä puoliakaan mitä höpötän, sinä silti olet tarpeeksi ymmärtäväinen. Olet niin hiton hauska välillä, mutta usein myös oikeastikin ;)


  On tärkeää omistaa ainankin yksi ystävä, jota tapaat online. Tiedät monet OTP:ni ja et ole tuominnut niitä vielä tähän mennessä. Tiedät (kuten minäkin) mikä pyörii juuri nyt kaikkien Tumblr dasheilla ja mitä on Twitterin Worldwide trendeissä. Edesautat minua löytämään kuumia näytteliöitä ja suuni ei tästä syystä ole koskaan kuiva (Olet varmastikin todistanut kuolan valumista/lentämistä).Olet ihana kun innostut. Olemme totaalisen outoja, kun innostumme, mutta se tekee meistä ainutlaatuisen käsittämättömän söpöjä. Kaikki fanitus on ihanaa, you know! Thank you for sharing it.
You, my darling, when you get excited.

Minä.
 Olet inhottava sillä hoputit minua tämä postauksen tekemisessä. Suuret tunteet vievät aikaa, sweetie. Olet ihana. Milloin me tutustuimme? Miten me tutustuimme? Miksi me tutustuimme? Hitto, minä en osaa sanoa, kerro sie. Olet rakas ihkupihku tärkeä.. Äääh, kuulostaa liikaa facebook-teinin puheelta. Selitänpä asian Gifein. hah lol.
How you make me feel by Sanni Pajunen



Olet kärsimätön pieni sokea irstas... apina. Olet tärkeä läheinen toivoton tapaus /en osaa käyttää pilkkuja/ . Tule käymään miun luonani Tampereella sitten pian!! Sie oot sen miulle tästä kurjasta jutusta sen velkaa. Love ya!
 Halusin sanoa tämän ja paljon enemmän, mutten osaa. Ois kyllä paljon OIKEAA asiaa... Tämä oli täysin ¤%/&% mutta..



Loppuun mainostusta, josta en saa rahaa (by Jenny Rantanen)

2 kommenttia:

  1. I LOVE YOU BROOOOOO. ♥ http://cdn.ology.com/bundles/ologysocial/up/img/embedded/embedded_4f5ae6ad45c3a7.05549949.gif

    Emmiekää muista millo meist tuli näi läheisii, kai sillo ku jouvuin kestämää sinuu viikonloppuriparil? No idea. :- D BUT I FUCKING LOVE YOU.
    http://www.youtube.com/watch?v=kGTm8UfWHAM

    (SNAPE) ♥ (L)ILY.

    VastaaPoista