lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ei otsikkoa.

 Satunnaisia ajatuksia:

Loin joskus toukokuussa 2010 facebookiin sivun ''Justiina Piipertäjä''.
Hmm, piti nyt laittaa se poistettavaksi, sillä se ei ihan kuvaa minun nykyistä mielipidettäni Justinista.

On kiva huomata, että seuraamani blogit (Tumblr) ovat alkaneet postata myös muitakin fandomeja kuin mitä he ovat aiemmin bloganneet. Mm. kurtandblainehouse on laittanut nyt myös Sherlockaiheisia postauksia, vaikka onkin kokonaan Kurtblaineklainedarrenchris -blogi.

Sitten serious business.

Kävimme 28.6. ostamassa/hakemassa minulle lukiokirjoja lappeenrannasta ja samalla tuli käytyä Prismassa (oujee.). Oppikirjoista äidinkielen, sekä matemaattisten aineiden kirjaset olivat kuin uusia, mutta ruotsi ja englanti niin säälittäviä että.. (tarkoitan että tehtävät tehty kirjaan, monet mustekynällä, joten...)

Eilen ostin kesäkadulta ihanat korvakorut Elvari korujen tiskiltä. Oli siis BB-viikon (viralliset) avajaiset, joten pitihän äidim ja iskän sinne päästä. Ja nämä korvakorut olivat siis tällaiset suloiset pienet pullot, joissa englanninlakuja :3
Elvari koruilla on kaikenlaisia ihania koruja. Olisin voinut ihastella niitä koko illan. Koruja näet lisää tästä, sekä täältä ja Elvarin virallinen sivu on elvari.fi.

 Juu, toissapäivänä ja tänään laajensin Sims -kokoelmaani kahdella uudella tulokkaalla (itseasiassa meinasin neljällä, mutta iskä hidasti :/)
Minulla on siis:
 The Sims ja kaikki kuusi lisäosaa (Hot date, House party, Lomalla, Lemmikit, Superstara ja Taikaa)
 The Sims 2 ja siihen 2 lisäosaa + 3 kamasettiä (Yöelämää, Yliopisto + Juhlien-, Teinien- ja Perhepakkaus -kamasetti)
 The Sims 3 ja siihen 5 lisäosaa + 3 kamasettiä + kaupunki (Maailmanmatkaaja, Unelmaduuni, Iltahuvit, Täyttä elämää, Lemmikit + Luksuslukaali, Keskustan kuhinaa, Makkari ja kylppäri + Hidden Springs)
 ...sekä ekä erillisinä The Sims Medieval ja The Sims Elämäntarinat

Onhan näitä tullut keräiltyä ja The Sims 2:a en ole edes vielä asentanut, mutta olen kyllä pelannut (joo joskus pienenä serkuillani). Ne ovat huvin lisäksi myös minulle ikäänkuin keräilykohde. Vanhoja Simsejä ei enää uuden tullessa jaksa pelata, sillä ykkönen ja kakkonen ovat alkeellisia verrattuna kolmoseen. Nämä muista erillään olevat pelit, kuten Elämäntarinat ja Medieval, ovat oma lukunsa. Medieval on siisti keskiaikateemansa vuoksi, vaikka onkin sitten yksinkertainen kun ollaan luomassa esim. Simejä tai sisustamassa. Elämäntarinat taas houkuttelevat, jos haluaa valmiin pohjan ja siitä lähteä muokkaamaan Simin polkua (tosin tämä ''polku'' on ensimmäisissä peleissä valmiiksi katettu).

Ostin tänään kaupasta myös DVD -boxin. Se sisälsi kolme Disneyn prisnessaelokuvaa. Olen haaveillut jo pitkään kaikkien Disney -suosikkieni ostamisesta, ja nyt viimein sain hankittua yhden suosikkini + 2 muuta elokuvaa. Boxi sisälsi elokuvat: Prinsessa ja sammakko (joka on muuten aivan ihana!), Kaksin karkuteillä (jonka katsomista olen jo odotellutkin), sekä Kaunotar ja Hirviö (joka ei ole mielesttäni hyvä. En ole nähnyt sitä vuosiin, mutta pelkäsin sitä pienenä joten siitä johtuu tämä vastenmielisyys elokuvaa kohden.)
Seuraavia Disney -hankintoja ovat: Liisa Ihmemaassa, Kaunotar ja Kulkuri, Keisarin uudet kuviot, Lehmäjengi, Bambi, Topi ja Tessu, Peter Pan, Pieni Merenneito..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti