sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kuvia! tai ei...

Ahaah, ''and now something completely different.''

KUVIA!!! En ole koskaan jaksanut laittaa niitä, mutta tässähän niitä voisi alkaa laittaa
Tai ei vielä sittenkään...

...mutta JOS haluatte nähdä tulevaisuudessa kuvia, minulla on silloin myös instagram, josta myöhemmin lisää. JA jos haluatte tietää enemmän kiinnostuksen kohteistani (=elokuvat, tv-sarjat, näyttelijät, muusikot ym.) käykää Tumblr:ssani (http://just-a-starkid.tumblr.com/) ja jos haluatte nähdä satunnaisia tunteenpurkauksia ja idolieni palvontaa (ja idolini), olkaa hyvät ja tsekatkaa Twitterini (http://twitter.com/Sann_17).
(Hyvien kelien tullessa saan otettua kuvia + laitettua niitä. Ja uusi puhelin, uudet mahdollisuudet.)

Olen puhelinta odotellessani tutkinut Google Play -sovelluskauppaa androidille. Olen ajatellut ladata ainankin nämä sovellukset/pelit:
Angry Birds (kaikki), Doodle Jump, Sports Tracker, Shazam, Nyan Cat: Lost in space (koska Nyan Cat), Fruit Ninja, YouTube, Facebook, Twitter, Tumblr, Blogger, Instagram...
Ei ole paljon parempaa tekemistä odotellessa...

Katson paaljon TV-sarjoja netistä ja ajattelin nyt alkaa koordinoida niiden katsomista, kuten TV:ssäkin niitä näytetään. Laitan tietyt jaksot tietyistä sarjoista tietyille päiville siten, ettei sitä tule liikaa (kuten jos katsoisin kaksi Sherlockia, joka tekisi 170min. (=2h 50min.)) Hallitsen Tv-sarjojen katselua tv-links.eu:lla, josta ennen löysi myös linkit jaksoihin, muttei enää toimivia ja ilmaisia. No, mielenterveyteni kannalta olen onneksi löytänyt muita sivustoja.
(Olen alkanut katsoa Sherlockia btw... Loistavaa, aivan loistavaa!!!)

Fun. - We Are Young  ... Ei kommentoitavaa.

+ Ed Sheeran - Drunk, joka on yksi upea näyte Edin lahjakkuudesta.

Kiitän ajastanne.
P.s. Blogilla uusi look. Mielipide..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti