sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Veckoslut i Tammerfors!

Helloou.


Pitkästäaikaa viikonloppu jonka vietin Tampereella.
En voi sanoa, että jos olisin saanut täyden päätäntä vallan, olisin lähtenyt kohti Ruokolahtea, sillä minulla oikeastaan oli täysi päätäntävalta. Jos olisin sanonut että suunnitelmissani oli mennä Ruokolahdelle, olisin voinut mennäkin. Ajattelin kuitenkin, että olisihan se kiva nähdä siskoaan ja viettää vaihteeksi viikonloppu täällä.

Viikonloppu meni valvoessa, nukkuessa ja siivoamisessa. 
Perjantaina valvoin kolmeen. Ei hyvänen aika. Yhden aikoihin facebookissa ei enää tapahtunut mitään, joten lähdin. Siivosin meikkipöytääni 2 tuntia. Ja kaiken lisäksi yöllä. Ainiin! Perjantaina kävin parturissa leikkauttamassa hiukseni. Tässä lopputulos.

Uusi, ''hieman'' lyhyempi hiusmallini.
Lauantaina heräsin ehkä 12 jälkeen, luultavasti lähemmäs yhtä. Luulin ehtiväni siivoamaan, no en ehtinyt, sillä siskoni soitti että he lähtivät juuri Kalevasta päin ajamaan. Siinä sitten yritäpä pukeutua samalla kun olet puhelimessa. No ehdinhän minä siinä. Menimme sitten kahville kahvila Valoon. Juotuani huumaavan minttukaakaon herkulisen croisantin kanssa, juttelin Heidin kanssa puhelimessa lähes tunnin :D Samalla siinä ostin Anttilasta Justin Bieberin uuden akustisen levyn. Luulin jo että olin päässyt hieman justiinasta eroon, mutta akustiset biisit olivat niin paljon parempia verrattuna Justinin muuhun tuotantoon etten voinut kieltää itseäni ostamasta levyä. Lauantaiyönä nukkumaan kun kello lähenteli neljää (Y). 

Asiasta kukkaruukkuun. Laittaisin tänne kuvia mm. ostamastani levystä ja kaikesta muusta, mutten voi sillä järkkärini akku on tyhjä ja laturi on ollut hävinneenä jo aikas kauan. Damn.
Lupaan kyllä että heti kun se löytyy, teen kesävaate postauksen.

Rrrrakastan kesä-/keväthepeniä. Niin kevyitä ja söpöjä ja.. Ei tarvitse pukea paljon päälle ja muuta ihanaa :3 En milllläään malttaisi odottaa lämpimiä kelejä, ja että saa laittaa jalkaan farkkushortsit ja t-paidan/topin. UUUU, aurinkolasiostoksilleee ^w^ Tarvitsisin jotkut hyvät ja nätit aurinkolasit (joo ja nyt on... helmikuun alku? :D).
Tää kuvaus/kevävaatepostausinto lähti siitä kun ostin nimittäin tänään aivan iiihanan t-paidan. Siitäkin kuva ;) sopii nimittäi hiton hyvi yhteen noitten farkkushortsien kanssa.

Huomenna enkunkoe. Fuck. Pitäisköhän kerrata genetiivi ja sananparret. Ehkäpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti